Spellen

CodeX Games ontwikkelt en produceert bord- en kaartspellen waar je iets van opsteekt. 

Het komende jaar komen in de volgende categorieen spellen uit:

- Bordspellen waar de basisbeginselen van het programmeren in terugkomen. De leukste manier om te leren programmeren!

- Gezelschapsspellen waar je al spelend kennis van opdoet. Of het nu gaat om historische kennis, geografische kennis of escaperoom-vaardigheden. Met elk spel vergroot je je kennis!

- Denkspellen die draaien om het vergroten van strategische vaardigheden. 


Dabula, ons strategische bordspel is nu te volgen op Kickstarter en de campagne gaat op 20 juni draaien. Zie hieronder voor meer informatie. 

 


 

Dabula: een strategisch 2-persoonsspel dat je blijft spelen!

Dabula is een snel strategisch spel waarbij je regelmatig door een dosis (on)geluk je tactiek aan moet passen omdat de gehele spelsituatie in een beurt veranderd is. De spellenbeurzen en demodagen waren superleuk en Dabula werd razendenthousiast ontvangen. De Kickstarter-pre-launch is nu van start! 

Hou deze website, de Dabula website of onze socials in de gaten (voor de first day backers op Kickstarter hebben we een leuk extraatje.

Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook

» Bezoek onze Kickstarterpagina

 


 

Alphabetix

 

Eind 2023/begin 2024 komen we met een nieuw spel voor o.a. de escaperoomfanaten, de taalwonders en de geheimschriftliefhebbers. Heel veel kunnen we er nog niet over zeggen maar dat dit een ontzettend leuk en leerzaam spel is een ding dat zeker is.

Meer informatie volgt in het najaar.

Dabula is een snel en strategisch spel voor 2 personen dat je overal kan spelen, aan de keukentafel, in de trein, in het café, buiten in de zon... Dit spel blijf je spelen!

Help jij mee om Dabula te crowdfunden? 

De pre-launch is begonnen!    

Schrijf je alvast in op Kickstarter, want hoe eerder je erbij bent, hoe meer korting je krijgt.

» Bezoek onze Kickstarter-pagina

 


Spellen op maat

Code-X ontwikkelt ook op maat gemaakte spellen voor uw bedrijf, school, vereniging of organisatie. Heeft uw organisatie een project afgerond en wilt u dat de conclusies en aanbevelingen op een leukere manier bekend worden gemaakt dan alleen in een rapport? Met een spel zorgt u op een leuke ongedwongen manier ervoor dat werknemers bekend raken met een nieuwe werkwijze, met de kernwaarden van de organisatie of ontwikkelingen in uw vakgebied. 

» Neem contact met ons op

 

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van al onze spellen en ontwikkelingen? We versturen elke twee maanden een nieuwsbrief met nieuwtjes, tips en informatie over onze programma's en spellen.

» Schrijf je nu in

Code-X - Educational games & Entertainment  •  Woerden  •  info@code-x.nl

Code-X - Educational games & Entertainment
Elbakade 30
3446 BB Woerden
info@code-x.nl

© 2023 Code-X educational games and entertainment | layout and design: De Goudse Wolf