Voor bedrijven

Wij kunnen voor uw bedrijf, voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, jubileum of de lancering van een nieuw product een leuke team-activiteit verzorgen. Dit kan van heel klein tot aan een volledig verzorgd evenement waarbij we optioneel zelfs de catering voor onze rekening kunnen nemen.

We nemen uw medewerkers mee in een avontuur vol verrassende twists waarbij persoonlijke kennis, doorzettingsvermogen en inzichten maar ook de onderlinge samenwerking flink op de proef gesteld wordt. Redden de teams het om de opdracht op tijd te voltooien? Werken de teams zo goed samen dat de puzzels en problemen opgelost worden?

Uw medewerkers leren elkaar van een andere kant kennen, komen erachter dat collega's (of ze zelf) vaardigheden bezitten die ze nooit verwacht hadden en raken beter op elkaar ingespeeld, teambuilding op een hele leuke manier!

Dit doen we door bijvoorbeeld een escaperoom, een real life role-playing-game of een speurtocht (in- of extern).

Is dit wat u nodig heeft voor uw feest of evenement?

» Vertel me meer

 

Bord- of kaartspel op maat?

Code-X ontwikkelt ook op maat gemaakte spellen voor uw bedrijf, school, vereniging of organisatie. Heeft uw organisatie een project afgerond en wilt u dat de conclusies en aanbevelingen op een leukere manier bekend worden gemaakt dan alleen in een rapport? Met een spel zorgt u op een leuke ongedwongen manier ervoor dat werknemers bekend raken met een nieuwe werkwijze, met de kernwaarden van de organisatie of ontwikkelingen in uw vakgebied. Een enorm leuk aandenken aan een geslaagd project, een jubileum, de introductie van een nieuwe manier van werken of bijvoorbeeld een perfecte manier om de communicatie te verbeteren.

Of gaat u een nieuw product lanceren en heeft u een extra boost nodig? Een bord- of kaartspel kan de perfecte aanvulling in uw promotieplan zijn. 

Klinkt dit als een leuk en origineel plan?

» Vertel me meer

 

 

Dabula is een snel en strategisch spel voor 2 personen dat je overal kan spelen, aan de keukentafel, in de trein, in het café, buiten in de zon... Dit spel blijf je spelen!

Help jij mee om Dabula te crowdfunden? 

De pre-launch is begonnen!    

Schrijf je alvast in op Kickstarter, want hoe eerder je erbij bent, hoe meer korting je krijgt.

» Bezoek onze Kickstarter-pagina

 


Spellen op maat

Code-X ontwikkelt ook op maat gemaakte spellen voor uw bedrijf, school, vereniging of organisatie. Heeft uw organisatie een project afgerond en wilt u dat de conclusies en aanbevelingen op een leukere manier bekend worden gemaakt dan alleen in een rapport? Met een spel zorgt u op een leuke ongedwongen manier ervoor dat werknemers bekend raken met een nieuwe werkwijze, met de kernwaarden van de organisatie of ontwikkelingen in uw vakgebied. 

» Neem contact met ons op

 

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van al onze spellen en ontwikkelingen? We versturen elke twee maanden een nieuwsbrief met nieuwtjes, tips en informatie over onze programma's en spellen.

» Schrijf je nu in

Code-X - Educational games & Entertainment  •  Woerden  •  info@code-x.nl

Code-X - Educational games & Entertainment
Elbakade 30
3446 BB Woerden
info@code-x.nl

© 2023 Code-X educational games and entertainment | layout and design: De Goudse Wolf